Carriwell- za Vaše rastuće potrebe

Pravila Privatnosti

 1. PRAVILA PRIVATNOSTI
  Pravila o privatnosti - Mi cijenimo svoje klijente i poštujemo njihovu privatnost. Informacije o našim klijentima ne dijelimo s bilo kojom drugom organizacijom ili tvrtkom.

 2. Kolačići
  Upotreba kolačića služi za spremanje podataka o sesijama kako biste imali neometan i interaktivan korisnički doživljaj. Kolačići nam omogućuju praćenje vašeg posjeta našoj web lokaciji, bez pohranjivanja osobnih podataka. Možete onemogućiti kolačiće unutar opcija preglednika; međutim, to će utjecati na vaše iskustvo pregledavanja.

 3. Zahtjevi
  Ako posjetite našu web-lokaciju i zatražite informacije vezane uz Carriwell, upotrebljavamo vaše kontaktne podatke da bismo vam odgovorili.

 4. Veze na vanjske web stranice
  Možemo vam pružiti linkove na druge web stranice koje smatramo da bi vas mogle zanimati. Ove web stranice djeluju neovisno o Carriwellu i imaju vlastitu politiku privatnosti i sigurnosti..

 5. Promjene u našim pravilima o privatnosti
  Zadržavamo pravo na izmjenu naših pravila o privatnosti s vremena na vrijeme. Ako odlučimo izmijeniti našu politiku privatnosti, objavit ćemo te promjene na našoj web stranici kako biste uvijek bili svjesni onih informacija koje prikupljamo, kako ih koristimo i pod kojim okolnostima otkrivamo te informacije trećim stranama. Ako u bilo kojem trenutku odlučimo da želimo koristiti osobne podatke na način koji se razlikuje od navedenog u trenutku prikupljanja informacija, obavijestit ćemo vas putem e-pošte.

Tada ćete moći odabrati hoćete li pristati na korištenje osobnih podataka u skladu s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.


KONTAKT

Carriwell Aps
Virkelyst 34
7400 Herning
Denmark
E : info@carriwell.com
T : +45 97 21 1603

© 2009-2018 Carriwell - All Rights Reserved