Carriwell- za Vaše rastuće potrebe
banner

Kolekcija grudnjaka

Zamislite grudnjak za dojenje koji zadovoljava sve Vaše potrebe - udobnost, potporu, stil, kvalitetu, podantnost i na to dodajete funkcionalnost i praktičnost. To sve zajedno čini razliku između dobrog i odličnog grudnjaka za dojenje. Svileno mekana, prozračna tkanina od mikrovlakana prilagođava se Vašem tijelu koje se mijenja. Kontakt koža na kožu između Vas i Vašeg djeteta  maksimalan je tijekom dojenja zahvaljujući tome što je grudnjak dizajniran na način da nema unutarnje košarice. Time je omogućeno da se cijela dojka otkrije kada se prednja košarica spusti, što omogućava potpuni kontakt koža na kožu; što je vrlo zdravo za dijete i povećava ugodu dojenja.

Grudnjk za trudnice, bez šavova

Pruža trudnici udobnost dok prolazi kroz osjetljvo razdoblje

Ženine dojke prolaze kroz velike promjene tijekom trudnoće. Naša misija je pomoći novim mamama da se osjećaju ugodno i opušteno sa promjenama kroz koje prolazi njihovo tijelo, dizajnirajući udobne, fleksibilne, potporne, funkcionalne i praktične grudnjake i intimno rublje za trudnice.

Pročitajte više...
Carriwell

Carriwell

Grudnjak za spavanje/dojenje

Udobnost je prva riječ koja pada na pamet kada opisujte ovaj lagani pamučni grudnjak.

Ovo je idealan grudnjak za trudnice i dojilje sa osjetljivim grudima. Ovaj jednostavni grudnjak se može nositi i danju i noću zahvaljujući svojoj iznimnoj mekoći i fleksibilnosti tkanine.

Pročitajte više...

GelWire  ® Grudnjak za dojenje

Najzdraviji podporni grudnjak ikad napravljen

Nevjerojatno fleksibilna gel potpora  ® pruža Vam potporu kakvu želite,a da pri tom ostaje mek i udoban za nošenje GelWire  ® je zdrav odabir kada trebate potporu od strane Vašeg grudnjaka za dojenje i svjetnice za dojenje ga Carriwell GelWire  ® odobravaju Pročitajte više o tome što stručnjaci kažu za GelWire  ®,grudnjak ovdje

Pročitajte više...
Carriwell

Carriwell

Padded GelWire® Support Nursing Bra

Award-winning Gelwire® design.

Designed for fuller breasts and curves, this patented “seamless” nursing bra combines unique GelWire® support with light removable moulded pads to create exceptional support and beautiful shape.

Pročitajte više...

Grudnjak za dojenje, podstavljeni

Najbolji grudnjak za oblikovanje, koji smo ikada kreirali

Carriwell Podstavljeni grudnjak za dojenje je mek i udoban grudnjak, koji se prilagođava promjenama na Vašem tijelu. Jednostavno otkopčavanje kopče jednom rukom, izlaže cijelu dojku djetetu tijekom dojenja; pružajući tako maksimalan kontakt između Vas i Vašeg djeteta.

Pročitajte više...
Carriwell

Carriwell

Grudnjak za dojenje, bez šavova

Najudobniji grudnjak za dojenje koji ćete ikada nositi!

Carriwell Grudnjak za dojenje je mek i udoban grudnjak, koji se prilagođava promjenama na Vašem tijelu. Jednostavno otkopčavanje kopče jednom rukom, izlaže cijelu dojku djetetu tijekom dojenja; pružajući tako maksimalan kontakt između Vas i Vašeg djeteta.

Pročitajte više...

Grudnjak za dojenje sa čipkom i košaricama na spuštanje

Grudnjak za dojenje koji je savršena kombinacija stila i udobnosti.

Ovaj grudnjak za dojenje je posebno dizajniran za dojilje koje žele udobnost grudnjaka bez tvrdih žica, ali i dalje zadržati ženstvenost čipke.

Pročitajte više...
Carriwell

Carriwell

Grudnjak za dojenje s čipkom

Najjednostavniji grudnjak za dojenje koji ćete nositi.

Ovaj grudnjak za dojenje je dizajniran za majke koje žele jednostavno otvaranje košarice i otkrivanje dojke, kako bi omogućilo da se vaše dijete lakše priljubi uz dojku.

Pročitajte više...

Grudnjak za dojenje od organskog pamuka

Prirodan- još udobniji grudnjak za dojenje

Ovaj grudnjak za dojenje je napravljen od vrlo prozračnog organskog pamuka, koji pruža iznimnu udobnost tijekom toplijih dana u godini. Osim što je iznimno mek, grudnjak pruža potporu, udobnost i oblik Vašim grudima, što ga čini prirodno nježnijim za Vašu kožu i za kožu Vaše bebe.

Pročitajte više...
Carriwell

PRONAĐITE SVOJU VELIČINU GRUDNJAKA

Savjeti o veličinama - Kliknite ovdje


KONTAKT

Carriwell Aps
Virkelyst 34
7400 Herning
Denmark
E : info@carriwell.com
T : +45 97 21 1603

© 2009-2018 Carriwell - All Rights Reserved